Sunday, November 5, 2023

Ako hovoriť špinavo cez text bez toho, aby sa to pokazilo



ČI už sa chcete zohriať so svojím súčasným milencom, alebo sa chcete prvýkrát porozprávať špinavo, nadržaný talk je skvelý spôsob, ako to urobiť. Je ľahké sa zapnúť cez text a môže to byť ešte vzrušujúcejšie ako osobné stretnutie. Je však dôležité vedieť, ako správne používať nadržaný visit, aby ste svojho partnera náhodou neurazili alebo aby sa necítil nepríjemne.


Ak ste v sextingu nováčik, možno sa pýtate, ako napísať špinavý text bez toho, aby ste sa pomýlili. Našťastie existuje niekoľko vecí, ktoré môžete urobiť, aby ste sa pripravili na túto erotickú aktivitu, vrátane prípravy niekoľkých špinavých textov a vykonania správnych krokov na začatie konverzácie. Potom, keď urobíte prieskum a pripravíte sa, všetko, čo musíte urobiť, je poslať správnu správu v správnom čase.


Existuje veľa sextingových stránok, ktoré vám umožňujú chatovať s ľuďmi v bezpečnom a chránenom prostredí. Vždy by ste si však mali vybrať taký, ktorý sa zameriava na vaše súkromie a ponúka viacero vrstiev zabezpečenia, ktoré vás ochránia pred potenciálnymi zneužívateľmi. Mali by ste sa tiež vyhnúť sexu s niekým, koho ste nikdy predtým nestretli. Toto je riskantný návrh an ak vás chytia, mohli by ste sa dostať do problémov so zákonom.


Než začnete, je dobré vytvoriť si sextingový profil na renomovanej stránke, ako je SexyChat. To vám pomôže udržať vašu identitu v bezpečí a dá vám to väčšiu šancu nájsť niekoho, s kým by ste mohli sextovať. Táto stránka je bezplatná na registráciu a svojim používateľom ponúka množstvo funkcií.


Ďalšou hot chatovou aplikáciou, ktorá ponúka celý rad funkcií na zlepšenie používateľského zážitku, je 321 SexChat. Toto je stránka pre dospelých, ktorá je navrhnutá tak, aby bola hravá a zábavná. Nie je to pre nikoho, kto chce brať sexting vážne, brew môže to byť skvelý spôsob, ako okoreniť váš vzťah a pridať trochu vzrušenia.


Keď sa s niekým zhovárate cez textovú správu, je najlepšie venovať sa konverzácii a venovať sa jej. Nedá sa očakávať, že sa vy ani váš accomplice dostanete do nálady hneď na začiatku a snažiť sa o to, aby ste si ju vynútili, vám môže prísť strašidelné. Začnite koketným rozhovorom a prejdite na špinavý rozhovor len vtedy, keď je správna nálada.


Ak si nie ste istí, ako začať konverzáciu o sexe, potom môžete kedykoľvek požiadať svojho partnera o spätnú väzbu. Je to skvelý spôsob, ako zistiť, čo funguje a čo nie, aby ste mohli naďalej zlepšovať svoj výkon. Nezabudnite byť zdvorilí, keď žiadate o spätnú väzbu, a určite neberte kritiku osobne. Je to všetko o zlepšení vášho výkonu! Tak na čo čakáš? Vytvorte si sexi profil na posielanie SMS správ ešte dnes!


About Shabbir Ahmad :

Lorem ipsum dolor sit amet, pericula qualisque consequat ut qui, nam tollit equidem commune eu. Vel idque gloriatur ea, cibo eripuit ex.
View All Posts By Shabbir !

0 comments:

All Rights Reserved. 2014 Copyright PICKER

Powered By Blogger | Published By Gooyaabi Templates Designed By : BloggerMotion

Top